JULKONSERTEN LÖRDAG 13 DEC KL. 15.00

PÅMINNELSEINFO ANG JULKONSERTEN LÖR  DEC KL 15.00

  

Hej!

  

Här kommer lite mer info inför Julkonserten!


När genrepet börjar så ska körerna vara på plats på scen, detta innebär att man inte kan komma till den tiden när man ska stå på scen utan man måste vara där tidigare. Man anmäler att man är där till den personal som är ansvarig för just den kören man är med i.

Samlingen är uppe i den tomma lokalen bredvid KappAhl. Där får man lägga sina kläder, bli avprickad och vara under tiden man inte är på scen.


Så här ser det ut:


Lågkör F-3 Genrep kl 14.25-14.40, anmäla sig senast  kl 14.05 till AnnLo & Tobbe

Tjejkör 4 & Killkör 4 Genrep kl 13.45-14.05, anmäla sig senast kl 13.30 till Raimo & Leif

Tjejkör 5 & Killkör 5 Genrep kl 13.10-13.40, anmäla sig senast kl 12.50 till Owe & Kicki

Kör 6-7 Genrep kl 14.00-14.20, anmäla sig senast 13.45 till Malin & Göran


OBS! Det är jätte viktigt att Lågkör F-3 eleverna och föräldrarna talar om att ni går efter julkonsertens slut. Bli avprickade av AnnLo/Tobbe.

  

Det kommer inte att vara några klisterlappar i olika färger utan ni ser nu på detta infoblad vilken personal som tillhör just din kör som du är med i.


Jag kommer inte att ha tid el kunna svara på frågor under genrepet och konserten, så ni får fråga personalen och de föräldrar som är med och hjälper till.


En vädjan till er föräldrar som har barn i Lågkör F-3, det vore bra om många av er kunde tänka er att vara med på Stinsen och hjälpa till med denna stora kör. Nästan alla barn på lågstadiet är med och det kan bli lite tufft för två personal. Så vi skulle verkligen behöva hjälp

med det.


Tillsist, det är också viktigt att man är schysst, uppför sig väl, inte springer omkring utan lyssnar på alla vuxna och tar eget ansvar för att allt kommer att gå så smidigt och bra som möjligt!


Det ska bli jätte kul och alla är väl förberedda! Vi ses på lör!


Hjärtliga hälsningar Monica, musiklärare

musicmonica@hotmail.com  mob 0739-423171


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0